воскресенье, 2 марта 2014 г.

Конкурси

Історико-краєзнавчий проект
"Історія шкіл Миколаївщини"
Із метою підвищення суспільної уваги до історії освіти на Миколаївщині, збереження й систематизації результатів історико-краєзнавчих досліджень історії освіти регіону, поповнення контенту «Регіональна Вікіпедія» з 1 лютого 2014 року розпочинається релізація обласного історико-краєзнавчого проекту "Історія шкіл Миколаївщини". Департамент освіти, науки та молоді видав відповідний наказ (№ 48 від 29 січня 2014 року). Основним результатом проекту стане відкрита й постійно поповнювана електронна хрестоматія-довідник на сторінках "Регіональної Вікіпедії". 
                                                    План реалізації проекту наступний 
Етап
Термін
Зміст роботи
Відповідальні
І
01 лютого –
01 березня 2014 року
1.1.         Розробка науково-методичного і навчального забезпечення проекту, підготовка нормативної бази.
1.2.         Навчання районних координаторів проекту основ роботи у «Регіональній Вікіпедії» (навчально-методичні семінари)   
МОІППО
ІІ
01 березня –         31 травня 2014 року
2.1. Навчання шкільних координаторів проекту основ роботи у «Регіональній Вікіпедії».
2.2. Систематизація й цифрове опрацювання матеріалів шкільних музеїв.  
2.3. Розміщення й упорядкування зібраних матеріалів на сторінках «Регіональної Вікіпедії»   
Відділи (управління) освіти районних державних адміністрацій (міських рад),
районні (міські) методичні кабінети (науково-методичні центри),  районні координатори проекту
ІІІ
01 вересня –         31 грудня 2014 року
3.1. Підведення підсумків проекту. Нагородження найбільш активних районних координаторів проекту.
3.2. Презентація результатів проекту на  урочистому засідання вченої ради з нагоди 75-річчя МОІППО
МОІППО





Інформація про організацію та проведенняМіжнародного учнівського конкурсу юних істориків «ЛЕЛЕКА – 2014»  


участь учнівська молодь інших держав. У 2013/2014 навчальному році конкурс «ЛЕЛЕКА – 2014» відбудеться 14 березня 2014 року. Заявки від регіонів та списки учасників необхідно надіслати не пізніше 15 лютого 2014 року.
      Для організації та проведення Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «ЛЕЛЕКА – 2014»  на місцях необхідно:
      1. Організатору конкурсу у навчальному закладі зареєструватися у районного (міського) координатора. У разі відсутності такої особи інформація та заявка безпосередньо подаються регіональному координатору, який остаточно формує та надсилає до Оргкомітету загальну заявку та списки учасників від відповідного регіону  (Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя).
      2. Вчитель (викладач), який працює під керівництвом районного (міського) координатора, надає йому необхідні дані про учасників свого навчального закладу (на групу не менше 10 учнів), завірені керівником навчального закладу. Термін подання відповідних документів  районні та регіональні координатори визначають самостійно.
      Районний (міський) координатор оформляє загальну заявку, в якій зазначає усі навчальні заклади, кількість учасників по класах і надсилає її регіональному координатору.
ЗАЯВКА
на участь у Міжнародному учнівському конкурсі юних істориків
«Лелека – 2014» від ____________________ ЗНЗ (області, району (міста), села)
ЗНЗ, ПТНЗ
(повна назва)
Адреса, 
контактні телефони, Е-mail
ПІБ вчителя (викладача) або координатора
Дані квитанції про сплату благодійного внеску
класи
5
клас
6
клас
7
клас
8
клас
9
клас
10
клас
11
клас
Всього
З них–пільговики
Кількість завдань






Списки учасників відповідного навчального закладу подаються у таблиці:
шифр
Назва  ЗНЗ, ПТНЗ
ПІБ вчителя (викладача)
Класи
5 кл
6 кл
7 кл
8 кл
9 кл
10 кл
11 кл
Разом
Кіл-сть учнів








№ з/п
Прізвище, ім’я учасника
шифр регіону
клас
кількість балів





       Завантажити таблиці можна у розділі  «РЕЄСТРАЦІЯ»
       3. Пакети з бланками відповідей учасників, а також з уточненими списками учнів на електронних носіях надсилаються у день виконання завдань на адресу Оргкомітету:  03170,    м. Київ,  вул. Міжнародна, 49, Всеукраїнська громадська організація «Освітній простір».
      Отримати детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу, участі у ньому учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів можна також за тел. (044) 223-47-51; (050) 720-33-31; (097) 992-37-05.  Заявки на участь у конкурсі та списки учасників (у разі відсутності координаторів) можна подати на  Е-mail: leleka2012@ukr.net
      Комплекти завдань, бланки відповідей, дипломи, інформаційні збірники та інша друкована продукція з логотипом конкурсу Оргкомітет надсилає регіональним координаторам, які передають їх районним (міським) координаторам для вручення  цих матеріалів учасникам.
      4. Згідно з пунктом 7.4 Правил проведення Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «ЛЕЛЕКА» фінансування організації та проведення конкурсу, нагородження його учасників здійснюються за рахунок  коштів, не заборонених законодавством. Тому конкурс проводиться за рахунок благодійних внесків учасників, спонсорських коштів фізичних та юридичних осіб.
     У 2014 році рекомендований благодійний внесок від кожного учасника становить 15 грн., з яких 1 грн. залишається на місцях з метою здійснення витрат на забезпечення проведення конкурсу у районах (містах).  Учні з числа сиріт та позбавлених батьківського піклування є пільговою категорією участі у конкурсі (про що вказати у заявці).
      Рекомендовані благодійні внески  перераховуються на поточний рахунок Всеукраїнської громадської  організації «Освітній простір»:
      П/р 26008362209 в національній валюті, Код ЄДРПОУ: 38080805  в Святошинському відділенні № 5 Київської регіональної дирекції  ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»,  МФО 380805  (лише з поміткою - благодійний  внесок на «Конкурс «Лелека»).
      Заявки    від    регіональних    координаторів    (разом    з    вказаними    реквізитами    квитанцій    про    благодійний    внесок)    надсилаються    на    електронну    адресу Оргкомітету (Е-mail: leleka2012@ukr.net) з  поміткою «Конкурс «Лелека».


Умови участі в XVІI Міжнародному конкурсі шкільних медіа 


1. Участь у XVІI Міжнародному конкурсі шкільних медіа можуть взяти шкільні, класні медіа, а також медіа професійно-технічних навчальних закладів та позашкільних навчальних закладів міст, районів та селищ різних областей України та інших держав, видані з 01 вересня 2013 року до 01 березня 2014 року.
2. До участі у XVІI Міжнародному конкурсі шкільних медіа приймаються медіа будь-якого ґатунку: стінні, друковані, мальовані власноруч, Інтернет газети (посилання на сайт), телерепортажі (зняті на мобільний телефон, фотоапарат або інше відео обладнання), фотографії тощо. 
3. Мова видань: українська, російська, англійська, німецька тощо.
4. У номінації «Краще репортажне фото» розглядаються авторські фотографії у жанрі репортажу форматом 20х30 см із коротким описом події та оригіналом видання, де було розміщене фото.
5. Учасники конкурсу обов’язково заповнюють анкету-заяву, надану організаторами конкурсу (УВАГА!!! Анкета-заявка заповнюється виключно у друкованому вигляді).
6. Заповнену анкету-заявку надсилати електронною поштою на адресу організаторів конкурсу school.media.ua@gmail.com та поштою з матеріалами, що подаються на конкурс за адресою: 54020, вул. Даля, 11А, м. Миколаїв, Миколаївська область, Україна. 
7. Матеріали,  які беруть  участь у  конкурсі, по закінченню заходу власникові не повертаються.
8. Заявки на участь, що надійшли пізніше зазначеного в Положенні про конкурс терміну, не можуть претендувати на розгляд членами журі.
9. Відшкодування витрат на проїзд та перебування на підбитті підсумків делегації бере на себе відряджуюча сторона.
10. У підбитті підсумків конкурсу та нагородженні переможців за рахунок сторони, що відправляє, має право взяти участь будь-яка кількість делегатів від учасників, визначена виключно керівництвом Вашого закладу.
Увага!!!
Якщо конкурсант не виконує зазначених умов, журі конкурсу залишає за собою право не розглядати матеріали, подані ним на конкурс.

Президент Міжнародного
конкурсу шкільних медіа                                                                   Г.О. Головченко 




Комментариев нет:

Отправить комментарий